Επικοινωνία Τηλ. 23.1111.6860

Services

Ανάπτυξη Ιστοσελίδας για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

Σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπως είναι το διαδίκτυο, αποκτά ιδιαίτερη αξία αυτό το παλιό ρητό που λέει: Κάνε τα σωστά πράγματα, σωστά, από την αρχή….

Στο ελληνικό διαδίκτυο, δραστηριοποιούνται στις μέρες μας χιλιάδες ψυχολόγοι, ψυχίατροι και γενικά επαγγελματίες ψυχικής υγείας. Άλλοι προβάλλουν τις υπηρεσίες τους μέσω του Facebook, κάνοντας αναρτήσεις σε διάφορα groups ή στο προφίλ τους, άλλοι με βίντεο μέσω Tik-Tok, άλλοι μέσω Instagram stories, άλλοι μέσω κάποιας free blog υπηρεσίας όπως το blogger.com.

Το θεμελιώδες ερώτημα που τίθεται εδώ είναι : Ποιοι είναι οι ενδεδειγμένοι τρόποι για να χτίσει το brand name του ένας ψυχολόγος; Ποιες υπηρεσίες πρέπει να χρησιμοποιήσει;

Η ιδανική απάντηση είναι….. όλες! ή έστω, όσες περισσότερες του επιτρέπει ο χρόνος που μπορεί να διαθέσει.

Υπάρχει όμως ένα σημαντικό μυστικό πίσω από την παραπάνω διατύπωση
 
Όποια υπηρεσία και αν χρησιμοποιεί, στο τέλος, πρέπει πάντοτε να βάζει ένα backlink, έναν σύνδεσμο που θα οδηγεί τον αναγνώστη ή τον θεατή, στην επαγγελματική του ιστοσελίδα.  
 
Το αναφέρουμε αυτό συχνά και σε συνεργάτες μας στο PSYCHOLOGY.GR όπου ζητούν να προβάλλονται αποκλειστικά μέσα από τις σελίδες του Portal μας:

Ο αναγνώστης/θεατής που για κάποιο λόγο στέκεται σε αυτό που γράψατε ή είπατε σε κάποιο social media, για να μετατραπεί σε πελάτη, θα θελήσει να έρθει στην επαγγελματική σας σελίδα και να μελετήσει κάθε δυνατή πληροφορία για εσάς, πριν αποφασίσει να σας στείλει mail ή να σηκώσει το τηλέφωνο και να σας καλέσει.

Αν για παράδειγμα σας δει στο TikTok και του αρέσει αυτό που βλέπει, δεν θα μεταβεί ακολούθως στο facebook, στο twitter ή στο pinterest για να σας αναζητήσει. Θα ψάξει όμως να δει αν έχετε επαγγελματική σελίδα από την οποία θα μπορέσει να αντλήσει συμπυκνωμένη πληροφορία για εσάς!
 
 
Image
Ανταγωνιστικά Πλεονεκτήματα

Γιατί να μας επιλέξετε

01

Διαθέτουμε μια ομάδα που αποτελείται από Ειδικούς της τεχνολογίας (Web Developers & Digital Marketing Specialists) αλλά και από Ψυχολόγους . Αυτό μας δίνει το μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να έχουμε βαθιά γνώση του πως θα φέρουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για το εκάστοτε έργο.

02

Ξεκινήσαμε το 2006... Μαθαίνουμε διαρκώς και εξελισσόμαστε, ώστε πάντοτε να ακολουθούμε τις σύγχρονες τάσεις στην αισθητική και στη δομή της ιστοσελίδας

03

Θεωρούμε κάθε project μοναδικό, κάνοντας την απαραίτητη μελέτη, ώστε να εφαρμόσουμε τις κατάλληλες στρατηγικές που θα φέρουν τον επισκέπτη στην ιστοσελίδα και θα τον μετατρέψουν σε πελάτη.

04

Εφαρμόζουμε τα κατάλληλα Call to Action που θα φέρουν αποτέλεσμα. Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας, για να δουλέψουμε σωστά το Search Engine Optimization. Φυσικά, παραδίδουμε το τελικό αποτέλεσμα, απόλυτα συμβατό, με κάθε συσκευή και οθόνη (tablets, desktops, κινητά τηλέφωνα κ.ο.κ)

05

Βρισκόμαστε πίσω από το PSYCHOLOGY.GR το οποίο από μόνο του, αποτελεί ένα καταπληκτικό Case Study! Τα πολλαπλά projects που έχουμε αναπτύξει εκεί, το 1 εκατομμύριο αναγνωστών και οι χιλιάδες πρωτιές του στις μηχανές αναζήτησης… αποδεικνύουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία μας!

Μεθοδολογία εργασίας

Πως θα δουλέψουμε μαζί

01

Θα χρειαστούν μία ή περισσότερες Online ή διά ζώσης συναντήσεις μαζί σας. Είναι απολύτως απαραίτητο, να κατανοήσουμε εις βάθος τις ακριβώς χρειάζεστε (λειτουργικότητες ιστοσελίδας) και πως το φαντάζεστε (αισθητική της ιστοσελίδας).

02

Θα επιλέξουμε μαζί σας τα κατάλληλα υλικά που θα χρησιμοποήσουμε για την δομή και την αισθητική της υπό ανάπτυξης ιστοσελίδας.

03

Στο μέσο της διαδικασίας, θα κάνουμε μια πρώτη παρουσίαση, θα ζητήσουμε την ανατροφοδότηση σας, ώστε να περάσουμε ακολούθως στο τελικό στάδιο υλοποίησης του έργου.

04

Θα παραδώσουμε το έργο, εφόσον λάβουμε την τελική έγκριση σας, ότι όλα έχουν υλοποιηθεί σύμφωνα με το σχέδιο που μαζί δημιουργήσαμε στην αρχή της διαδικασίας. Θα σας εκπαιδεύσουμε στην διαχείριση της ιστοσελίδας.

05

Όλα τα στάδια της διαδικασίας, θα μπορείτε να τα παρακολουθείτε κάθε στιγμή, μέσα από τον Ήφαιστο,  το λογισμικό που έχουμε αναπτύξει, ώστε ο πελάτης, να μπορεί να βλέπει την πρόοδο του έργου, να ανεβάζει υλικό και να επικοινωνεί άμεσα με την ομάδα μας.

Image
Image
Image
Image

Τι θα κερδίσετε από τη συνεργασία μαζί μας


Επιδίωξη μας
είναι να παραδίδουμε έργα για τα οποία πρώτα από όλα εμείς, θα είμαστε περήφανοι!

Θα είμαστε δίπλα σας, υποστηρικτικά και επαγγελματικά, καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας αλλά κυρίως, μετά την παράδοση του έργου. Έρευνες έχουν δείξει ότι μόλις το 15% των παρόχων υπηρεσιών Internet είναι κοντά στον πελάτη, μετά την πώληση και παράδοση του έργου.

Και η ιστοσελίδα έχει παραδοθεί… πως θα έρθουν όμως επισκέπτες σε αυτήν; Με δεδομένο ότι οι μηχανές αναζήτησης, αργούν ίσως και μήνες να εισάγουν μια νέα ιστοσελίδα στον αλγόριθμο τους, θα σας δώσουμε Δωρεάν Διαφημιστική Προβολή στο PSYCHOLOGY.GR προκειμένου άμεσα να έχετε τους πρώτους επισκέπτες – εν δυνάμει πελάτες στην ιστοσελίδα σας.... ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που προφανώς, κανένας άλλος δεν μπορεί να σας παρέχει!

DIGITAL PSYCHOLOGY

Δεν έχετε δεύτερη ευκαιρία να κάνετε καλή πρώτη εντύπωση...

Έρευνες δείχνουν ότι οι άνθρωποι αποφασίζουν για κάτι σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο. Όταν βλέπουν για πρώτη φορά την ιστοσελίδα σας δημιουργούν μια εντύπωση και εάν αυτή είναι θετική, είναι πιθανό να συνεχίσουν να την εξερευνούν, διαφορετικά θα φύγουν. σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Σας προσκαλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να απολαύσετε μια ξέγνοιαστη και επαγγελματική εμπειρία Ψηφιακών Υπηρεσιών

Image
  • Ανάπτυξη Ιστοσελίδων
  • Υποστήριξη Ιστοσελίδων
  • Google, Facebook Ads
  • Διαχείριση Social Media
  • Search Engine Optimization
  • Συνεργασία με PSYCHOLOGY.GR

Επικοινωνήστε μαζί μας  

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Προσπαθούμε να απαντούμε σε όλα τα μηνύματα, εντός 48 ωρών.

 

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.