Επικοινωνία Τηλ. 23.1111.6860

Services

Επαγγελματική Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Εξειδικευμένες Υπηρεσίες Digital Marketing για Επαγγελματίες Ψυχικής Υγείας

Image
Image
Image
Digital Psychology

Σχετικά με την Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Μια ιστοσελίδα χρειάζεται περιοδικά, φροντίδα και αναβαθμίσεις που θα διασφαλίζουν την απρόσκοπτη και ποιοτική λειτουργία της.

Η Επαγγελματική Ιστοσελίδα σας είναι το (διαδικτυακό) σαλόνι αναμονής των εν δυνάμει πελατών σας.


Χρειάζεται φροντίδα, χρειάζεται εκείνες τις απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης που θα φροντίσουν την ασφάλεια του λογισμικού στο οποίο αναπτύχθηκε η ιστοσελίδα, την απόδοση της, αλλά και την καλή κατάταξη της, στις μηχανές αναζήτησης.

 

Ενδεικτικές Παρεχόμενες Υπηρεσίες:

 • Αναβαθμίσεις ασφάλειας λογισμικού
 • Λήψη Αντιγράφων Ασφαλείας (Backups)
 • Εφαρμογή - Ανανέωση Πιστοποιητικών Ασφαλείας.
 • Έλεγχος βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.
 • Αισθητικές παρεμβάσεις, προσθήκη νέων λειτουργιών.
 • Διαχείριση περιεχομένου.
Digital Psychology

Εργασίες που Αναλαμβάνουμε

01

Εργασίες ασφαλείας: Οι ιστοσελίδες αναπτύσσονται σε Content Management Systems τα οποία δυστυχώς, λόγω της δημοφιλίας τους, ελκύουν επίδοξους χάκερς. Ετησίως, μολύνονται περισσότερες από 3.000.000 ιστοσελίδες! Όποτε λοιπόν προκύπτει η ανάγκη για αναβαθμίσεις ασφαλείας, υλοποιούμε τις απαραίτητες ενέργειες αναβάθμισης του λογισμικού

02

Διαχείριση Περιεχομένου: Αναλαμβάνουμε για εσάς την διαχείριση περιεχομένου της ιστοσελίδας σας, όπως την ανάρτηση σεμιναρίων, άρθρων κ.ο.κ Μας στέλνετε το υλικό, το αναρτούμε σε 1-2 εργάσιμες ημέρες, φροντίζοντας για την αισθητική του και την συμβατή ανάρτηση του, σύμφωνα με τους κανόνες καλής κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης.

03

Προσθήκη Λειτουργιών: Με τον καιρό, ανακαλύπτετε νέες δυνατότητες και νέες λειτουργίες που θέλετε να προστεθούν στην ιστοσελίδα σας. Ιδέες, που ενδεχομένως δεν είχατε σκεφθεί στο ξεκίνημα. Αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε, κάθε τέτοια εργασία!

04

Αισθητικές & άλλες παρεμβάσεις: Μια ιστοσελίδα, οφείλει να είναι ένας ζωντανός οργανισμός. Όπως θα φροντίσετε και ανανεώσετε τον χώρο του γραφείου σας, έτσι  χρειάζεται φροντίδα και η Επαγγελματική Ιστοσελίδα σας, που αποτελεί το... διαδικτυακό σας σαλόνι υποδοχής πελατών. Αναλαμβάνουμε την αισθητική ανανέωση της ιστοσελίδας, την προσθήκη των κατάλληλων "Call to Action" που θα μετατρέψουν τον επισκέπτη, σε πελάτη και την υλοποίηση κάθε νέας ιδέας σας!

Μεθοδολογία εργασίας

Πως θα δουλέψουμε μαζί

01

Συμβόλαια Υποστήριξης: Παρέχουμε 3 διαφορετικά συμβόλαια υποστήριξης, ανάλογα με τις ανάγκες σας και τη συχνότητα που ενδέχεται να χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας. Επικοινωνήστε μαζί μας, μιλήστε με τον Εξειδικευμένο Σύμβουλο του Digital Psychology ώστε να βρούμε το πακέτο υποστήριξης που ταιριάζει σε εσάς.

02

Υποστήριξη μέσω Ήφαιστου: Έχουμε αναπτύξει τον Ήφαιστο, ένα σύστημα διαχείρισης Έργων. Εκεί μπορείτε να συνδέεστε με κωδικό και να βλέπετε το ιστορικό των εργασιών που μας έχετε αναθέσει, τις εργασίες που εκκρεμούν, τον developer που έχει αναλάβει κάθε εργασία σας, την ημέρα υλοποίησης και άλλες πληροφορίες.

03

Ανάθεση Εργασιών: Κάθε νέα εργασία που μας αναθέτετε, καταχωρείται στον Ήφαιστο και αναθέτεται σε εξειδικευμένο συνεργάτη, με συγκεκριμένη ημερομηνία υλοποίησης. Όλα οι πληροφορίες, είναι πάντοτε προσβάσιμες σε εσάς, ώστε να υπάρχει επαγγελματισμός και διαφάνεια.

04

Άμεση Επικοινωνία και ποιοτική συνεργασία: Υλοποιούμε κάθε νέα εργασία, με υπευθυνότητα, επαγγελματισμό και χρονοδιάγραμμα! Μέσω Ήφαιστου, μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τους developers που έχουν αναλάβει τις εργασίες. Μπορείτε ακόμη με drag & drop να ανεβάζετε εύκολα όλο το υλικό (κείμενα, φωτογραφίες).

Image
Digital Psychology

Τι θα κερδίσετε από τη συνεργασία μαζί μας

01

Έχουμε εξειδικευμένη γνώση και μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση εργασιών υποστήριξης ιστοσελίδων, ειδικά στον τομέα της ψυχολογίας και της ψυχικής υγείας. Για κάθε εργασία που παραδίδουμε, επιδιώκουμε, πρώτα από όλα εμείς, να είμαστε περήφανοι γι' αυτό που παραδίδουμε!

02

Μέλημα μας είναι να παρέχουμε ξέγνοιαστες και επαγγελματικές ψηφιακές υπηρεσίες. Έχουμε σταθερό ωράριο, δεν χρειάζεται να μας ψάχνετε και να μην μας βρίσκετε! Ο Επαγγελματισμός είναι προτεραιότητα μας & μια ομάδα ειδικών θα είναι στο πλευρό σας, ώστε να υποστηρίξει συμβατικά και έκτακτα θέματα της ιστοσελίδας σας.

DIGITAL PSYCHOLOGY

Η Υποστήριξη Ιστοσελίδων.... στα καλύτερα της!

Για κάθε ένα δευτερόλεπτο βελτίωσης του χρόνου φόρτωσης της επαγγελματικής ιστοσελίδας σας, οι μετατροπές των επισκεπτών σε πελάτες αυξάνονται κατά 2%.....

Σας προσκαλούμε να συνεργαστείτε μαζί μας και να απολαύσετε μια ξέγνοιαστη και επαγγελματική εμπειρία Ψηφιακών Υπηρεσιών

Image
 • Ανάπτυξη Ιστοσελίδων
 • Υποστήριξη Ιστοσελίδων
 • Google, Facebook Ads
 • Διαχείριση Social Media
 • Search Engine Optimization
 • Συνεργασία με PSYCHOLOGY.GR

Επικοινωνήστε μαζί μας  

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα προκειμένου να επικοινωνήσετε μαζί μας. Προσπαθούμε να απαντούμε σε όλα τα μηνύματα, εντός 48 ωρών.

 

Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.
Please fill the required field.